Search
Passie is de hoogste zelfexpressie van talent

Wat is de Montblanc Boutique?

Een oase van rust en stijl in een drukke wereld. Dat is Montblanc. De unieke sfeer van het wereldwijd gerenommeerde merk straalt stijlvolle persoonlijkheid uit aan de hoogste kwaliteit. Ontdek welke exceptionele stuks tot in de puntjes bij u passen.

Waardoor ontstond de boutique?

Passie. Niet enkel de passie voor het klassevolle merk Montblanc, maar vooral voor uw bijzondere beleving. De hoogkwalitatieve materialen en ontwerpen van het merk resulteren in hoogst inspirerende stuks die avontuur en stijl ademen. Op zoek naar een prachtige gepersonaliseerde vulpen? Of klassevolle Montblanc manchetknopen voor elke hoogstaande gelegenheid? Montblanc vergezelt u elke stap van de weg. Ontdek ook hoe onze andere merken ontstonden.

Welke exclusieve stuks kan ik er bewonderen?

Om uw stijlvolle kostuum op maat te complementeren koos D’Longueville ervoor stuks aan te bieden die uw maatpak perfect aanvullen in de vorm van kwalitatieve lederwaren en hoogstaande writings. Bovendien kiest u met de writings van de Montblanc Boutique niet enkel voor diep persoonlijke service, maar ook voor wereldwijd gelimiteerde stuks en special editions. Nergens anders kan u zich onderdompelen in een collectie zo uniek.

Volg ons