Search
Schild Costumier D'Longueville
Passie is het vuur dat levenswerk drijft

Waarvoor kan ik terecht bij Costumier D’Longueville?

Een afspraak bij Costumier D’Longueville transporteert u naar een nieuwe wereld van ongekende luxe en hoogkwalitatieve ervaringen. Ontdek onze buitengewone collecties voor uw trouwkostuum, maatpak, bedrijfskledij, horecakledij of kostuum op maat. Op zoek naar zeldzame accessoires? Dompel u dan onder in onze wereldwijd gelimiteerde collectie in de Montblanc Boutique.

Wat definieert D’Longueville?

Onze persoonlijke service tilt ons naar een hoger niveau. Uw exclusieve ervaring is ons hoogste doel, en elk detail van wat we doen ademt die passie. Elke dag zet ons team zich in om telkens opnieuw een adembenemende ervaring te bieden aan iedereen die bij ons een afspraak maakt. Die toewijding stroomt vanuit de levensdroom om iedereen onder te dompelen in een luxueuze ervaring en te laten proeven van ongeziene exclusiviteit.

Welke collecties kan ik verkennen?

De showroom van D’Longueville met een paspop in een hoogkwalitatief kostuum en schoenen

Exclusieve maatpakken bij Maison D’Longueville

Niet alleen kiest u voor de meest kwalitatieve stoffen die wij persoonlijk selecteren, we gaan ook samen met u op zoek naar het perfecte maatpak. Een kostuum op maat kopen bij Maison D’Longueville is namelijk zoveel meer dan op zoek gaan naar de juiste kledij. U kan bij uw bezoek ook ontspannen genieten van koffie en thee naar smaak terwijl u kennis maakt met ons aanbod.

Wereldwijd gelimiteerde toebehoren in de Montblanc Boutique

Uw maatpak vult u stijlvol aan met wereldwijd gelimiteerde stuks van het gerenommeerde merk Montblanc in onze Montblanc Boutique. De perfecte afwerking voor uw klassevolle uitstraling met unieke writings en exclusieve lederwaren.

Montblanc pen in de Montblanc Boutique van Costumier D’Longueville
Al uw horecakledij zoals deze slagersoutfit op maat gemaakt bij Costumier D’Longueville

Smaakvolle horecakledij bij Dine & Cook

Voor elke horecazaak is praktische maar sfeervolle horecakledij een must. Reflecteer de geest van uw zaak in de perfecte horecakledij en zie uw droom tot leven komen. We gaan samen op zoek naar de ideale uitstraling voor u en uw personeel. Nadien krijgt u een voorstel voor het hele team. Om de sfeer van uw bedrijf ten volle te kunnen verwerken in uw bedrijfskleding, werken we voor onze Dine & Cook– collectie op locatie.

Professionele uitstraling bij Business Tailoring

Niet enkel voor uw horecazaak vindt u de perfecte bedrijfskledij op maat bij D’Longueville. Voor elke zaak kan u er bij ons op rekenen dat elk teamlid de unieke sfeer van uw droomproject zal ademen. Daarom werken we voor onze Business Tailoring– collectie eveneens op locatie.

Elke zaak ademt professionaliteit met de bedrijfskledij van Costumier D’Longueville

Voelt u dezelfde passie als wij? Maak meteen deel uit van ons bijzonder verhaal met een afspraak voor uw maatpak, beroepskleding of Montblanc limited edition. Tot snel!

Volg ons