Search
Mijn Verhaal

Ik ben van de overtuiging dat wat bedacht kan worden ook gecreëerd kan worden. Dat is mijn drijfveer en mijn levensvisie. Doorzettingsvermogen staat aan de basis van mijn leven. Elke dag opnieuw wil ik meerwaarde bieden voor iedereen die in mijn verhaal gelooft. Dagelijks geniet ik met volle teugen van hoe ik een mooie toevoeging kan bieden op vlak van kleding voor al mijn klanten. In het verleden, toen ik schoolliep en daarna in de bouwsector aan de slag ging, kreeg ik vaak te horen dat sommige mensen van hun hobby hun job maakten. Dat begreep ik niet altijd. Maar na mijn parcours kan ik met trots zeggen dat ik vandaag dezelfde woorden kan gebruiken.

 

Elke dag leef ik snel, maar wel met volle teugen. Vanaf de eerste dag, zonder maar één klant en zonder maar één euro, geloofde ik in mijn droom. Op 1 juni 2007 zag Dine & Cook het levenslicht. Op dat moment nam mijn leven een drastische wending, en vanaf toen staat alles in het teken van mijn klanten. Ik wil de top bereiken, voor minder ga ik niet! In 2016 heb ik mijn figuurlijke hart geopend dankzij mijn eigen pand dat volledig werd ingericht volgens mijn levenskwaliteit en passie. Maison D’Longueville is naar mijn gevoel de beste weerspiegeling van wie ik ben. Een mooi project uitwerken met mensen die erin geloven is mijn hoogste doel. Opnieuw staan er enkel een droom en een visie aan de basis van dit wonderbaarlijke verhaal. Wordt vervolgd.

 

Bij deze wens ik van de gelegenheid gebruik te maken om al mijn klanten te bedanken voor het geloof en vertrouwen in mij. Dat u dit leest wil zeggen dat wij samen iets moois kunnen opbouwen op een correcte en eerlijke manier, of u nu naar een maatpak verlangt of stijlvolle accessoires en schrijfwaren van Montblanc. Ondernemen kan wel degelijk volgens gevoel en emotie, dat bewijs ik elke dag zonder maar één diploma of opleiding op zak.

 

Mijn verhaal gaat nog verder dan wat ik tot nu toe heb opgebouwd. Namelijk mijn persoonlijke passie en fascinatie betreft horloges en schrijfwaren van Montblanc. Een droom die ooit eens moest verwezenlijkt worden, wat bij deze ook gebeurde. Niet zomaar een concept waar we horloges, lederwaren en schrijfwaren van Montblanc willen voorstellen maar een nog nooit gezien concept. Een concept met een absolute topbeleving. Naast alle gelimiteerde artikelen en schrijfwaren van Montblanc heb ik een concept uitgewerkt waarin ik een stukje afgewerkte manufacture voorstel. Met de Montblanc Boutique koester ik al mijn persoonlijke passies in één pand en sta ik elke dag te popelen met enorm veel passie om dit met jullie te delen.

 

Hopelijk geniet u van mijn verhaal vol passie en gevoel. Graag krijg ik de kans u te overtuigen van mijn verhaal en u te mogen verwelkomen als klant.