Search

Het resultaat van passie en liefde voor het vak

Van harte welkom in de wondere wereld van Maison D’Longueville te Waregem. Als klant kunt u bij ons vertrouwen op vakmanschap, service en toewijding. In ons huis vol beleving creëren wij graag uw maatkleding die zoveel meer is dan een kledingstuk.

De exclusieve stoffen, de detailkeuzes qua voering, afwerking, knopen,… maken uw stuk uniek. Onze collectie schoenen en accessoires onder private-label zorgen voor de finishing touch bij uw stuk. Passie voor betaalbare maatkleding is onze grootste drijfveer. Droom weg in de wereld van Italiaans topmaatwerk.

If you can imagine it, you can create it

De kleren maken de man, luidt het spreekwoord. En op dat vlak kan geen enkel kledingstuk concurreren met een mannenkostuum op maat. Een feilloze snit, een luxueuze stof en details die kloppen zijn nog altijd hét recept voor een stijlvolle mannenlook.

Bij Maison D’Longueville in Waregem ontdekt u hoe Italian tailoring tot een kunst wordt verheven. Het sfeervolle, recent vernieuwde pand betreden is al een beleving op zich. Aan alles ziet en voelt u dat hier vaklui aan het werk zijn. De toegewijde en nauwgezette manier waarop uw maat wordt genomen, de selectie van exclusieve stoffen, de bijzondere aandacht voor details zoals de voering, de juiste knopen en een feilloze afwerking.

Het resultaat is een stijlvol stuk dat past als gegoten en waar u jarenlang van geniet. Uit de elegante collectie schoenen en accessoires – allemaal onder private label – kiest u de finishing touch voor uw unieke look. Pure klasse!

Volg ons