Search
Voor exclusieve bedrijfskledij op maat van uw visie

Waar vind ik de perfecte bedrijfskledij voor de uitstraling van mijn zaak?

Bij Costumier D’Longueville zijn we bijzonder gepassioneerd over onze zaak en de opmerkelijke service die we aanbieden. Zo voelt u zich vast ook over uw eigen zaak. Daarom kiest u voor een afgewerkt plaatje dat helemaal past bij uw visie en komt u terecht bij de professionele bedrijfskledij op maat van Business Tailoring.

Hoe vult bedrijfskledij op maat mijn visie aan?

Voor elke dynamische onderneming vormt smaakvolle en elegante kleding een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke huisstijl. De buitengewone uitstraling van uw eigen zaak is een veelbetekenend deel van het geheel. Uw zaak is namelijk niet gewoon een van de vele, ze ademt uw visie. Dat betekent dat uw passie en gedrevenheid in het kleinste detail van uw onderneming terugkomen en samensmelten in de perfecte weerspiegeling van uw diepste wensen. Om die combinatie te perfectioneren, werken we elke finesse tot in de puntjes af.

Bovendien komen we tijdens uw afspraak bij u ter plaatse de sfeer van uw zaak opsnuiven om ze te verwerken in uw ideale nieuwe bedrijfskleding.

Waarom koop ik mijn gedroomde bedrijfskleding bij Costumier D’Longueville?

Om de uitstraling en inkleding van uw zaak helemaal op uw visie af te stemmen, put u uit onze jaren ervaring als hoogstaande mode-onderneming met een bijzondere specialisatie in bedrijfskledij op maat. Voor beursuniformen, kledij voor receptie-personeel, verkopers, managers en andere bedrijfskleding realiseren we al uw wensen met onze eigen productielijn. Naast deskundigheid en vakkennis is passie onze grootste drijfveer. Net zoals bij u.

Volg ons