Search

Waarom kies ik geborduurde kleding voor mijn onderneming?

U overwoog ongetwijfeld al stijlvolle uniforms die de sfeer en persoonlijkheid van uw onderneming tot in de puntjes weerspiegelen. Misschien koos u ze zelfs al uit! Maar hoe kan u uw bedrijfskledij nog beter bij uw merk doen passen? Wat past er het best bij uw klassevolle uniforms?

Waarom wil ik mijn logo op de uniforms van mijn werknemers?

Een van de belangrijkste aspecten aan het kiezen van een gepast en stijlvol uniform is de herkenbaarheid van uw zaak. Dankzij geborduurde kleding stuwt u de zichtbaarheid van uw merk de hoogte in en zorgt u voor herkenning. Bovendien hoort een logo thuis ongeacht welke type kleding u verkiest. Draagt uw personeel jeanshemden, koos u voor klassieke sweaters of tooien ze zich in maathemden? Uw logo past bij elke stijl en op elk kledingstuk.

Waarom kies ik geborduurde kledij?

Hoewel u verschillende methodes kan kiezen om uw logo aan te brengen op uw bedrijfsuniformen, is geborduurde kleding zeer duurzaam en stijlvol.

De glanzende draad, subtiele afwerking en eindeloze kwaliteit reflecteren uw zaak even goed als de uitzonderlijke bedrijfskledij die u koos. Professionaliteit en netheid staan zo op de eerste plaats.

Elk logo en iedere slagzin kunnen leesbaar en elegant op ieder type stof worden aangebracht. Ideaal voor de geraffineerde uitstraling van uw zaak en een klassevolle knipoog naar uw publiek.

Waar kan ik kiezen voor stijlvolle en professionele bedrijfskledij die de sfeer van mijn onderneming ademt? Hoe werk ik mijn uniforms klassevol af met borduursel? Vraag advies aan de experts bij Costumier D’Longueville of maak meteen een afspraak.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Geef een reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *