Search
Exclusieve Montblanc-pen geïnspireerd op de Beatles bij Costumier D’Longueville

Hoe ziet de Montblanc-balpen van The Beatles eruit?

  • Waar haalde de nieuwste Montblanc-pen inspiratie?
  • Hoe beeldt de pen de hypnotiserende sound van The Beatles uit?
  • Waarom is de Montblanc-pen zo exclusief? 

De unieke Limited Editions van Montblanc eren de grootste geschiedkundige figuren en belangrijkste culturele invloeden doorheen de geschiedenis. Door onder andere beroemde schrijvers, uitmuntende muzen en grote persoonlijkheden doorheen de tijd in de verf te zetten, brengen ze hulde aan rijke cultuur van over de hele wereld. Wie werd er onlangs vereeuwigd in een Montblanc-balpen? Waarom zou ik kiezen voor Montblanc?

Waar haalde de nieuwste Montblanc-pen inspiratie?

De nieuwste telg in de Limited Edition collectie van Montblanc is een balpen die van boven tot onder werd geïnspireerd op legendarische Britpopgroep The Beatles. Hun subversieve poprock was meteen een schot in de roos en ontketende wereldwijd een golf van enthousiasme, het zogenaamde Beatlemania. De tijdloosheid van hun muziek komt daarom terug in elk onderdeel van hun Montblanc-balpen.

De officiële naam van de limited edition Beatles-pen is ‘The Beatles Limited Edition 1969 Rollerball Pen’. Zowel de naam als het design grijpen zo terug naar de release van het legendarische album ‘Abbey Road’ uit 1969.

Hoe beeldt de pen de hypnotiserende sound van The Beatles uit?

De pen inspireert niet enkel nostalgie naar de hypnotiserende klanken van The Beatles, ‘Abbey Road’ weerklinkt tot in de kleinste details van het bijzondere vakmanschap van de nieuwe Montblanc-aanwinst. Beide uiteinden herinneren aan de studio waar het album werd opgenomen. De onderkant imiteert de knoppen van het mengpaneel, de bovenkant van de dop is dan weer de vorm van de microfoon.

Bovendien geeft de clip de vier iconische snorren weer die de vier The Beatles tijdens de opname droegen.

Waarom is de Montblanc-pen zo exclusief?

Het jaartal 1969 siert de pen niet enkel omdat ‘Abbey Road’ in dat jaar het levenslicht zag, Montblanc produceerde de pen ook maar 1969 keer. Een zeldzaam collector’s item dat in lijn met de rest van het merk gelijk staat aan klasse en status zoals geen enkele andere naam. De tijdloze klasse van de Montblanc-balpen en alle andere accessoires van Montblanc staan gelijk aan luxe over de hele wereld. Kiezen voor Montblanc is kiezen voor persoonlijkheid en status.

Waar kan ik unieke Montblanc-balpennen kopen? Welke andere toebehoren kan ik kiezen van het luxueuze merk? Maak meteen een afspraak met de experts van Costumier D’Longueville voor een uitzonderlijke ervaring.

 

Maak een afspraak voor onze Montblanc Boutique

Geef een reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *