Search
Ervaren costumier Kristof D’Longueville meet de mouw van een krijtstreep maatpak.

Hoe draag ik mijn kostuum op maat met stijl?

  • Welke pasvorm kies ik?
  • Welke kleuren passen het best bij mij?
  • Hoe kan ik stijlvol en toch zakelijk voor de dag komen?
  • Welke details geven mijn pak dat beetje extra?

 

Niets ademt klasse als een kostuum op maat. Daarom draagt u dan ook uw stijlvolle maatpak zodra de gelegenheid daarom vraagt. Hoe kan ik mijn maatpak in de verf zetten? Hoe vul ik de perfecte outfit stijlvol aan? Put uit onze jaren ervaring en oog voor detail voor uw ideale maatpak.

 

Welke pasvorm kies ik?

Een kostuum op maat straalt persoonlijke stijl uit zoals niets anders. Een smaakvol pak maakt elke garderobe af en past bij de meest hoogstaande gelegenheid. Dan zou het zonde zijn als het niet tot in de puntjes past. Veel mannen denken namelijk een grotere maat te hebben dan ze werkelijk meten. Wat als mijn kostuum niet meer helemaal op maat is? Dan gaat de stijlvolle klasse meteen de deur uit. Daarom kan u bij Maison D’Longueville rekenen op een snit en maat die helemaal bij uw vorm passen en overal hoofden draait.

 

Welke kleuren passen het best bij mij?

Maatpakken komen in alle stoffen, vormen en maten, maar dat wil niet zeggen dat u onbezonnen kan mixen en matchen. Voor het beste resultaat haalt u beter niet alles uit de kast, maar kiest u voor subtiele kleuren en touches die elkaar complementeren en uw outfit helemaal afwerken. Dat wil niet zeggen dat u gaat voor saai. De juiste outfit reflecteert uw persoonlijkheid exact zoals u dat wil.

Wat als ik niet goed weet welke kleuren en patronen bij me passen? Dan kan u bij ons rekenen op aandacht voor persoonlijkheid en details. Zo weet u zeker dat uw kostuum op maat helemaal uitstraalt wat u wil uitstralen.

 

Hoe kan ik stijlvol en toch zakelijk voor de dag komen?

In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft zakelijk niet saai te zijn. De perfecte business look is zoveel meer dan een strak en streng maatpak. U bent zelf namelijk ook veel meer dan uw functie. Het juiste zakelijke maatpak toont collega’s, concurrenten en klanten dat u verder kijkt en dieper denkt. Kies voor smaak, elegantie en professionaliteit bij elke vergadering en ieder netwerkevent. Met onze tijdloze ontwerpen voor uw kostuum op maat bewondert iedereen uw professionele look, hier én op zakenreis.

 

Welke details geven mijn pak dat beetje extra?

Uw kostuum op maat is een unieke parel die helemaal bij u past. Draag het met zorg en stijl door het volledig af te werken met buitengewone accessoires. De juiste toebehoren bij uw maatpak tonen oog voor detail en zin voor stijl. Uw passie voor de fijnere dingen in het leven of zakelijke trots komen nergens zo sterk terug als uw voorkomen. Daarom kiest u bij ons voor onvergetelijke details zoals de juiste schoenen, de ideale lederen portefeuille of een zeldzaam en waardevol statussymbool.

 

Waar vind ik de perfecte schoenen voor mijn maatpak? Hoe kom ik klassevol voor de dag? Maak een afspraak met ons voor het perfecte kostuum op maat en gespecialiseerd advies.

Geef een reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *